DODGEBALL

DODGEBALL 2018

GOLOMOLO DODGEBALL 2018

 

 

När: 27 April 2018 kl 17:00 (Sista anmälningsdag 20 april)

Var: Kulladals Sporthall i Malmö (karta)

Hur: Samla ihop ett gäng vänner/kollegor/obekanta/korplag/bandmedlemmar/grannar och bilda ett dodgeballag. Ni behöver vara minst 6 personer och max 9 personer.

Pris: 600kr för mixade lag, 700kr för omixade lag. Anmälningsavgiften betalas till bankgiro: 328-1557

Anmälan: Anmäl ditt lag här!

 

 

Vi har en förhoppning, tanke, eller misstanke om att du, dina vänner, ungdomar, vuxna, kollegor, elever, lagkompisar, bandmedlemmar eller liknande skulle tycka att det vore väldans trevligt att delta i en dodgeballturnering för välgörenhet!

 

Dodgeball är en fantastisk sport för alla möjliga och omöjliga. Alla kan vara med! I skolan kanske man en gång i tiden har stött på spökboll. Dodgeball är ungefär samma sak, fast lite roligare och med ett engelskt namn.

 

Den 27:e april kl 17-23 i Kulladals sporthall i Malmö arrangerar Föreningen Golomolo för 7:e året i rad en fantastiskt trevlig dodgballturnering. Det enda man behöver göra för att vara med är att samla ihop ett lag på 6-8 personer, anmäla laget och betala en anmälningsavgift. Sen dyker man upp den 27:e april och får uppleva en väldigt trevlig kväll tillsammans med en massa väldigt trevliga människor!

 

Alla intäkter från denna tillställning går direkt till Föreningen Golomolos utvecklingsarbete i Uganda. Närmare bestämt till Gossace barnhem och skola i Golomolo. Det kan inte bli mycket bättre. En trevlig kväll med vänner och en välgörenhetsinsats på samma gång!

 

Sprid också gärna denna information vidare till nära och kära.

 

Det vore väldigt roligt om du/ni vill skapa ett lag och vara med i Golomolo Dodgeball 2018!

 

Föreningen Golomolo

Dodgeball Crew

dodgeball@golomolo.se

 

FÖRENINGEN GOLOMOLO

C/O S. LÖFGREN

HAGTORNSGATAN 1

S-213 62 MALMÖ

ORGANISATIONSNUMMER:

802442-5293

 

BANKGIRO: 328-1557

© Föreningen Golomolo 2017