BIDRA

HUR KAN JAG BIDRA?

BLI MÅNADSGIVARE


De kontinuerliga gåvorna är till stor hjälp för oss för att kunna planera vårt bistånd, oavsett om det är en liten eller en större summa. Så här gör du: Gå in på din internetbank / ditt bankkontor och välj att göra en stående överföring till bankkonto 8214-9 913 700 036-1 på Swedbank (kontot som är kopplat till vårt bankgiro). Du väljer själv hur stor summa som ska överföras varje månad. När du har gjort detta, sker automatiskt en överföring från dig till Golomolo så länge som du själv väljer. Maila också gärna till info@golomolo.se och berätta att du har blivit månadsgivare. Lätt som en plätt!


SKÄNK EN ENGÅNGSSUMMA


Varje bidrag gör skillnad. Vi är tacksamma för små som stora summor. Om du vill göra en insamling vid födelsedag, dop, bröllop, begravning eller ge bort som julklapp kan du maila oss och få ett gåvokort. Bidra med din gåva genom att swisha till: 123-304 55 15 eller gör en överföring till bankgiro: 328-15 57.


BLI EN GOLOPOLARE


Föreningen Golomolo är inte bara en styrelse och en arbetsgrupp som skapar olika informationsinsatser, event, kampanjer och initiativ i Malmö. Föreningen Golomolo är ett nätverk runt om i Sverige där det pågår ständig aktivitet. Det mesta av denna aktivitet sker på eget initiativ, utan direkt koppling till föreningen, men med syftet att stödja vårt arbete. Föreningen Golomolo älskar och beundrar allt engagemang. Vi gillar det så mycket att vi har valt att mynta ett alldeles eget begrepp för er som engagerar er för föreningen Golomolo och skapar event, insamlingar och kampanjer. Ni är golopolare!


BJUD IN OSS


Våra vänner i Gossace brukar säga att när de vet att det finns människor i Sverige, på andra sidan jordklotet, som känner till dem och tänker på dem, så ger det dem kraft och inspiration att fortsätta kämpa. Föreningen Golomolo vill hitta nya vägar att sprida information och berätta om Gossace arbete. Om ni samlar ihop ett gäng nyfikna personer så kommer vi gärna till er i ert sammanhang, om ni så är en förening, en arbetsplats, en församling, en klubb eller om ni vill bjuda hem oss på ett homeparty.


BLI MEDLEM I FÖRENINGEN


Som medlem får du ta del av föreningens nyhetsbrev några gånger per år och får rösträtt vid våra årsmöten. Fyll i formuläret nedan så får du veta mer! Du betalar 100 kr per år, eller 200 kr för ett livslångt medlemskap. Sätt in medlemsavgiften direkt på Golomolos bankgiro 328 15 57. Märk inbetalningen med "Medlemsavg" och ditt namn. Först när din inbetalning är gjord registreras du som medlem i Föreningen Golomolo.


TACK för ditt stöd!

BLI MEDLEM!

 
 
 
 

OFFICE LOCATION

VAR FINNS VI?

Vi har GOLOPOLARE lite var stans i södra Sverige men vår arbetsgrupp håller mest till i Malmö.


EMAIL OCH NYHETSBREV

Har du frågor eller vill ta del av vårt nyhetsbrev, lägg ett mail till vår infomail.


VILL DU VETA MER?

Vi kommer gärna till er och berättar mer om vårt arbete och våra erfarenheter. Hör av dig till oss!


FÖRENINGEN GOLOMOLO

C/O S. LÖFGREN

HAGTORNSGATAN 1

S-213 62 MALMÖ

ORGANISATIONSNUMMER:

802442-5293


BANKGIRO: 328-1557

© Föreningen Golomolo 2017